Fado Enllà

L’any 2010 el grup EnFado decideix separar-se i Carolina inicia un viatge en solitari d’investigació i aprofundiment amb l’estil per anar “més enllà” allò que fa que tingui “la voluntat” de cantar. Aprofundint encara més en la recerca d’una sonoritat pròpia. En aquesta segona etapa s’acompanya de músics amb experiència i llarga trajectòria amb els quals experimentar noves sonoritats.

Presenta el seu primer EP “Fado enllà” (amb House Made Records) com a solista el mes de setembre de 2012 en el marc del Cicle “Concòrdia: Música per a la pau a la Seu Vella de Lleida”. En aquest EP fins i tot el disseny gràfic està realitzat per l’autora i inspirat en la música que presenta. Carolina inicia l’exploració de la seva veu a través del grafisme i convida als seus músics acompanyantes a seguir-la en el camí.

Carolina compta per aquesta etapa amb dos grans músics; Miquel Hortigüela i Pancho Marrodán. Treballen amb poca instrumentació per poder captar allò que té d’essencial cada instrument, cada so. Treballar amb més profunditat la trobada de la veu amb la guitarra i també amb el piano que cada vegada gunya més protagonisme en el projecte.


8'70 €
(Ref. HMR011)
Producto sin stock